Taalcursussen volwassenen

Home/Taalcursussen volwassenen
Taalcursussen volwassenen 2017-05-31T14:23:12+00:00
Contact
Netherlands Flag Glossy ButtonNederlands 1 [A0]
Het is waar wat ze zeggen: Nederlands is een moeilijke taal. Maar wij maken het leuk!In deze beginnerscursus leert u de Nederlandse taal te spreken en te verstaan. In kleine groepen en met veel persoonlijke aandacht leert u lezen, praten, luisteren en schrijven.Ook besteden wij aandacht aan de gewoonten en gebruiken van het land, met bijbehorende grappige anekdotes.Centraal staat het communiceren in het Nederlands. Vanzelfsprekend komt ook grammatica, woordenschat en uitspraak aan bod.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Nederland.Deze cursus is bedoeld voor personen die nog geen Nederlands spreken.During this beginners course a good knowledge of Dutch is obtained. You will learn to hold a conversation, read, understand and write simple texts. Attention is also paid to Dutch traditions and customs. The main focus is on communicating in Dutch skills like speaking, listening, writing and reading, as well as grammar, vocabulary and pronounciation.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact
Netherlands Flag Glossy ButtonNederlands Spelling en grammatica [C2]
U twijfelt wel eens over de juistheid van een “d” of een “t” als u een werkwoord vervoegt? U weet niet precies welke regels er gelden bij meervoud? Of u vraagt zich af of een komma en een puntkomma dezelfde functie hebben?En hoe moet u omgaan met al die Engelstalige begrippen die onze taal inmiddels rijker is geworden? Schrijf je die woorden nu aan elkaar vast, of toch gescheiden? U wilt gewoon foutloos kunnen schrijven zowel qua spelling, als qua grammatica en stijl.Tijdens deze cursus worden de ingewikkelde regels voor u ontsluierd. We spijkeren u bij over onderwerpen als: leestekens, meervoudsuitgangen, afkortingen, tussenklanken, Engelse werkwoorden, de d’tjes en t’tjes en nog veel meer. Met de opgedane kennis van de nieuwe spellingregels schrijft u zonder moeite een foutloze tekst. Stijl en woordgebruik komen eveneens aan de orde.
Contact
United Kingdom Flag Glossy ButtonEngels 1 [A0]
Het lijkt wel of iedereen Engels spreekt tegenwoordig . U zou dat ook wel willen, maar mist de basis kennis?Dan is hier uw kans: een beginners cursus die je op een prettige en interactieve manier laat kennismaken met de Engelse taal.Spreken, lezen en schrijven komen allemaal aan bod aan de hand van thema’s die praktische situaties op een speelse manier behandelen.So come and join us!Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact
]

 

United Kingdom Flag Glossy ButtonEngels 2 [A1]
Deze cursus is een vervolg op het eerste cursus Engels maar als u al een basiskennis heeft op niveau A1, kunt u gewoon instappen.Door steeds meer woordenschat en grammaticale kennis uit te breiden, leert u gesprekken uit te voeren over alledaagse kwesties. U kunt aspecten van uw eigen achtergrond en omgeving, uw werk en uw behoeftes beschrijven daarbij zult u de andere persoon steeds beter begrijpen. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal te spreken en te verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

United Kingdom Flag Glossy ButtonEngels opfriscursus (dag) [A1 A2]
Uw Engels is een beetje ‘rusty’ en kan wel een opfrissertje gebruiken?Wij bieden u een korte refresher cursus van tien lessen aan, waarin de weggezakte kennis weer geactiveerd en aangevuld wordt.Onze lesmethode behandelt op een prettige manier woordenschat , schrijf- en leesvaardigheid en grammatica.Get smarter: come and join us!Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

United Kingdom Flag Glossy ButtonEngels opfriscursus (avond) [A1 A2]
Uw Engels is een beetje ‘rusty’ en kan wel een opfrissertje gebruiken?Wij bieden u een korte refresher cursus van tien lessen aan, waarin de weggezakte kennis weer geactiveerd en aangevuld wordt.Onze lesmethode behandelt op een prettige manier woordenschat , schrijf- en leesvaardigheid en grammatica.Get smarter: come and join us!Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

United Kingdom Flag Glossy ButtonEngels conversatie [A2 B2]
Een conversatiecursus op niveau A2-B1 van het Europees Referentiekader.U frist uw kennis van het Engels op of breidt u deze uit aan de hand van interessante gespreksonderwerpen. Veel oefeningen nodigen uit tot gesprekken voeren. Uw eigen ervaringen en interesses staan erbij steeds centraal.U zult deze vaak met een medecursist of met de hele groep uitwisselen. Daarnaast wordt uw woordenschat geactiveerd of uitgebreid en worden veelgebruikte structuren en zinswendingen ingeslepen.Deze cursus is gericht op volwassenen die het Engels beheersen op niveau A2 / B1 van het Europees referentiekader.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact
France Flag Glossy ButtonFrans 1 [A0]
Parlez-vous français? Frankrijk is bij veel Nederlanders een geliefde vakantiebestemming. Ook zijn er veel landgenoten met een tweede huis in dit populaire vakantieland. De bourgondische levensstijl, de kazen, de wijnen, de natuur en de mode maken dit land bijzonder en gevarieerd.En wij beloven u alvast: het wordt nog veel leuker als u de taal beheerst!In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal te spreken en te verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Frankrijk.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

France Flag Glossy ButtonFrans 2 [A1]
Bonjour! Deze cursus is een vervolg op het eerste cursus Frans maar als u al een basiskennis heeft op niveau A1, kunt u gewoon instappen. Door steeds meer woordenschat en grammaticale kennis uit te breiden, leert u gesprekken uit te voeren over alledaagse kwesties. U kunt aspecten van uw eigen achtergrond en omgeving, uw werk en uw behoeftes beschrijven daarbij zult u de andere persoon steeds beter begrijpen. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal beter te spreken en te verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Frankrijk. Alors à bientôt!Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

France Flag Glossy ButtonFrans Conversatie [A2-B1]
Een conversatiecursus op niveau A2-B1 van het Europees Referentiekader.U frist uw kennis van het Frans op of breidt u deze uit aan de hand van interessante gespreksonderwerpen. Bij het werken met “ Prenons la parole’’ zult u veel spreken. Veel oefeningen nodigen uit tot gesprekken voeren. Uw eigen ervaringen en interesses staan erbij steeds centraal.U zult deze vaak met een medecursist of met de hele roep uitwisselen.Daarnaast wordt woordenschat geactiveerd of uitgebreid en worden veelgebruikte structuren en zinswendingen ingeslepen.Deze cursus is gericht op volwassenen die het Frans beheersen op niveau A2 / B1 van het Europees referentiekader.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

France Flag Glossy ButtonFrans Zakelijk [A2 – B1]
Heeft u in uw werk te maken met Franse zakenrelaties? Dan is een goede kennis van de taal van essentieel belang!De cursus Zakelijk Frans leert u het zogenaamde “Français des Affaires”, het Frans dat u nodig hebt in het bedrijfsleven. Denk aan specifieke termen en het taalgebruik om te onderhandelen, ideeën te presenteren en/of zakelijke afspraken te maken. Ook aan de zakelijke etiquette besteden we aandacht.De cursus brengt u al snel naar een hoger niveau. U leert het Frans in zakelijke situaties moeiteloos gebruiken. Na de cursus beschikt u over spreek-, lees-, schrijf- en luistervaardigheid waarmee u in de internationale zakenwereld goed kunt communiceren en een professionele indruk maakt.In deze cursus leert u:

 • spreken en verstaan
 • lezen en schrijven
 • de stof direct toe te passen
 • alle aspecten uit de zakenwereld

 

Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.

Contact

 

France Flag Glossy ButtonVakantiecursus Frans à la carte [A0 – A1]
Met Frans à la carte maakt u op ontspannen en speelse wijze kennis met de Franse taal. De leerstof is eenvoudig en praktisch, zodat u het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk. Uitgebreide behandeling van grammaticale en taalkundige onderwerpen is daarom achterwege gelaten.De belangrijkste situaties die u kunt meemaken op vakantie, komen aan bod. Zo leert u alles wat u nodig hebt om u verstaanbaar te kunnen maken in het Frans.De volgende thema’ s komen aan bod:

 • A l’ hôtel
 • Au restaurant
 • Réservations et locations
 • Un problème
 • Faire du shopping
 • Invitations
 • A l’ office du tourisme
 • Premiers contacts
 • Bus et métro / Dans le train

Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.

Contact
Italy Flag Glossy ButtonItaliaans 1 (dag) [A0]
Ciao!Maak kennis met de muzikale Romeinse taal in deze cursus Italiaans voor beginners: mensen die nog niets of weinig van de taal weten.Tijdens de cursus leert u het voeren van kennismakingsgesprekken, over uw beroep en uzelf vertellen, vragen waar iets zich bevindt en de weg vragen, eten en drinken bestellen, naar de prijs vragen en aan de kassa betalen, vragen naar openingstijden, zeggen wat u leuk vindt om te doen, een kamer reserveren, hotelbrochures begrijpen en korte telefonische gesprekken voeren. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal spreken en verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Italië.…En dit allemaal in het Italiaans! Allora arrivederci!We gebruiken de nieuwe methode van Allegro die afgestemd is op volwassenen. U leert Italiaans zoals de Italianen het gebruiken in dagelijks situaties en is daarom nooit saai. Het accent ligt op het spreken van de Italiaanse taal, maar ook de luister-, lees- en schrijfvaardigheid krijgen aandacht.Aan het einde van de cursus zult u verbaasd staan dat u zich in Italië kunt redden!

Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.

Contact

 

Italy Flag Glossy ButtonItaliaans 1 (avond) [A0]
Ciao! Maak kennis met de muzikale Romeinse taal in deze cursus Italiaans voor beginners: mensen die nog niets of weinig van de taal weten.Tijdens de cursus leert u het voeren van kennismakingsgesprekken, over uw beroep en uzelf vertellen, vragen waar iets zich bevindt en de weg vragen, eten en drinken bestellen, naar de prijs vragen en aan de kassa betalen, vragen naar openingstijden, zeggen wat u leuk vindt om te doen, een kamer reserveren, hotelbrochures begrijpen en korte telefonische gesprekken voeren. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal spreken en verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Italië.…En dit allemaal in het Italiaans! Allora arrivederci!We gebruiken de nieuwe methode van Allegro die afgestemd is op volwassenen. U leert Italiaans zoals de Italianen het gebruiken in dagelijks situaties en is daarom nooit saai. Het accent ligt op het spreken van de Italiaanse taal, maar ook de luister-, lees- en schrijfvaardigheid krijgen aandacht.Aan het einde van de cursus zult u verbaasd staan dat u zich in Italië kunt redden!

 

Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.

Contact

 

Italy Flag Glossy ButtonItaliaans 2 (dag) [A1]
Ciao! Deze cursus is een vervolg op het eerste cursus Italiaans maar als u al een basiskennis heeft op niveau A1, kunt u gewoon instappen. Door steeds meer woordenschat en grammaticale kennis uit te breiden, leert u gesprekken uit te voeren over alledaagse kwesties. U kunt aspecten van uw eigen achtergrond en omgeving, uw werk en uw behoeftes beschrijven daarbij zult u de andere persoon steeds beter begrijpen. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal beter te spreken en te verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Italië.Bestel uwboeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

Italy Flag Glossy ButtonItaliaans 2 (avond) [A1]
Ciao! Deze cursus is een vervolg op het eerste cursus Italiaans maar als u al een basiskennis heeft op niveau A1, kunt u gewoon instappen. Door steeds meer woordenschat en grammaticale kennis uit te breiden, leert u gesprekken uit te voeren over alledaagse kwesties. U kunt aspecten van uw eigen achtergrond en omgeving, uw werk en uw behoeftes beschrijven daarbij zult u de andere persoon steeds beter begrijpen. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal beter te spreken en te verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Italië.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

Italy Flag Glossy ButtonVakantiecursus Italiaans à la carte [A0 – A1]
Met Italiaans à la carte maakt u op ontspannen en speelse wijze kennis met de Italiaanse taal. De leerstof is eenvoudig en praktisch, zodat u het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk. Uitgebreide behandeling van grammaticale en taalkundige onderwerpen is daarom achterwege gelaten.De belangrijkste situaties die u kunt meemaken op vakantie, komen aan bod, zoals uit eten gaan, winkelen, reizen met het openbaar vervoer, iets huren of reserveren. Zo leert u alles wat u nodig hebt om u verstaanbaar te kunnen maken in het Italiaans.De volgende thema’ s komen aan bod:

 • Al bar e al ristorante
 • In albergo
 • Muoversi in città
 • In gire a fare spese
 • In treno
 • Prenotare e noleggiare
 • Primi contatti
 • Problemi?
 • All’ufficio turistico

Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.

Contact
Spain FlagSpaans 1 (dag) [A0]
¡Hola! Deze cursus Spaans is bedoeld voor beginners: mensen die nog niets of weinig van de taal weten.Tijdens deze cursus leert u uzelf voor te stellen, begroeten en afscheid nemen, het voeren van kennismakingsgesprekken, vertellen over uw werk en/of studie, zeggen waar u woont, naar iemands telefoonnummer en e-mailadres vragen, vragen waar iets zich bevindt, de weg vragen, boodschappen doen, eten en drinken bestellen, winkelen en naar openingstijden vragen. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal spreken en verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Spanje….En dit allemaal in het Spaans!Pues ¡hasta luego!

 

 

Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.

Contact

 

Spain FlagSpaans 1 (avond) [A0]
¡Hola!Deze cursus Spaans is bedoeld voor beginners: mensen die nog niets of weinig van de taal weten.Tijdens deze cursus leert u uzelf voor te stellen, begroeten en afscheid nemen, het voeren van kennismakingsgesprekken, vertellen over uw werk en/of studie, zeggen waar u woont, naar iemands telefoonnummer en e-mailadres vragen, vragen waar iets zich bevindt, de weg vragen, boodschappen doen, eten en drinken bestellen, winkelen en naar openingstijden vragen. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal spreken en verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Spanje….En dit allemaal in het Spaans!Pues ¡hasta luego!

Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.

Contact

 

Spain FlagSpaans 2 (dag) [A1]
Deze cursus is een vervolg op het eerste cursus Spaans maar als u al een basiskennis heeft op niveau A1, kunt u gewoon instappen.Door steeds meer woordenschat en grammaticale kennis uit te breiden, leert u gesprekken uit te voeren over alledaagse kwesties. U kunt aspecten van uw eigen achtergrond en omgeving, uw werk en uw behoeftes beschrijven daarbij zult u de andere persoon steeds beter begrijpen. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal beter e spreken en te verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Spanje.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

Spain FlagSpaans 2 [A1]
Deze cursus is een vervolg op het eerste cursus Spaans maar als u al een basiskennis heeft op niveau A1, kunt u gewoon instappen.Door steeds meer woordenschat en grammaticale kennis uit te breiden, leert u gesprekken uit te voeren over alledaagse kwesties. U kunt aspecten van uw eigen achtergrond en omgeving, uw werk en uw behoeftes beschrijven daarbij zult u de andere persoon steeds beter begrijpen. In kleine groepen en met veel individuele aandacht, leert u de taal beter e spreken en te verstaan.De cursussen zijn vooral gericht op spreekvaardigheid met voldoende aandacht voor de schrijfvaardigheid en cultuur van Spanje.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact

 

Spain FlagVakantiecursus Spaans à la carte [A0 – A1]
Met Spaans à la carte maakt u op ontspannen en speelse wijze kennis met de Spaanse taal. De leerstof is eenvoudig en praktisch, zodat u het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk. Uitgebreide behandeling van grammaticale en taalkundige onderwerpen is daarom achterwege gelaten.In de afzonderlijke hoofdstukken komen belangrijke situaties aan bod die u mee kunt maken op vakantie in Spanje en Latijns-Amerika, zoals uit eten gaan, winkelen, reizen met het openbaar vervoer, iets huren of reserveren. Zo leert u alles wat u nodig hebt om u verstaanbaar te kunnen maken in het Spaans.De volgende thema’ s komen aan bod:

 • En el hotel
 • Bares y restaurantes
 • Metro y autobús
 • Tiempo libre
 • Entrar en contacto De compras
 • En el tren – Invitaciones
 • En la oficina de turismo
 • ¿Un problema?
 • In albergo

Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.

Contact
Germany Flag Glossy ButtonDuits [A0]
Er zijn talloze redenen om u het Duits eigen te maken, voor een vakantie, zakendoen of emigratie. Maar u vindt het Duits geen eenvoudige taal met al die naamvallen en andere grammatica?In deze cursus leert u op ontspannen wijze de beginselen van de Duitse taal. We leggen u de grammatica stapsgewijs uit. U brengt deze taalregels direct in praktijk. Samen met uw docent en medecursisten oefent u de taal, want het begrijpen en spreken van de Duitse taal staan centraal in deze cursus. Uiteraard komen ook lezen en schrijven aan bod.Bestel uw boeken pas als u zeker weet dat de cursus doorgaat.
Contact